Outhämtade lotterivinster från Förfest No.5

Under en lyckad Förfest No.5 anordnade Änglarna ett lotteri med tio mycket fina priser. Fyra av priserna hämtades inte ut på plats och vi söker därför de lyckliga vinnarna. Följande fyra lotter har ännu inte lämnats in i utbyte mot tillhörande vinster:

  • Blåvit lott nr 37 – en valfri resa och en ”on tour”-t-shirt.
  • Blåvit lott nr 44 – ett medlemskap i Änglarna och en ”retro”-t-shirt.
  • Ljusblå lott nr 7 – två ”SÄ”-t-shirts.
  • Blåvit lott nr 5 – en valfri t-shirt.

Har du en lott liggandes i bakfickan som du inte kollat på? Gör det! Det kan vara du som har en vinst att hämta ut. Om du är den lycklige ägaren till någon av ovanstående lotter bör du snarast skicka ett mail till info@anglarna.se för att avtala om uthämtning av ditt pris.

Share