Klacksamling mot Häcken

Den 31 mars är det dags för säsongen att äntligen dra igång på allvar och vi inleder allsvenskan med att möta BK Häcken på Nya Ullevi.

Sedan tidigare har IFK gått ut med det att försöka skapa den största klacken någonsin och nu fyller Kamratunionen på: Vi uppmanar alla att hjälpa till att skapa den största och mäktigaste klacken i mannaminne på Nya Ullevi och det gör vi alla tillsammans genom att fylla våra sektioner – PQR och STU!

För att få en sjungande kärna som kan dra med sig övriga, uppmanar vi alla som vanligtvis står i klacken och alla er som vill lägga 100 % på att stötta laget verbalt att välja sektion Q. Tillsammans kan vi skapa precis det stöd som våra grabbar behöver får att bärga tre poäng mot Häcken! Vi hoppas särskilt att få gamla klackkamrater som nu flyttat till Levande sittplats – och kanske rent av framtida klackänglar som nu är på Young Fellows – ibland oss! Se till att slut upp nu. Vi vet allihop hur viktigt det är med en bra start!

EN FÖR ALLA – ALLA FÖR BLÅVITT!

Share