Tack för läktarfesten!

Inför matchen mot Häcken gick IFK Göteborg tillsammans med Supporterklubben Änglarna och Ultras Göteborg ut med en uppmaning till en massiv blåvit klacksamling på Ullevi. Idén var att direkt sätta nivån för 2013 års blåvita läktarstöd. Så här efteråt finns det bara en sak att säga: tack, alla ni som bidrog till att göra dagen oförglömlig!

Att samla blåvita av alla kategorier på en gemensam klackläktare innebär alltid en utmaning. Den blåvita familjen består av människor med olika bakgrund, olika förväntningar och olika syn på läktarkultur. Men det var premiär, folk var laddade – och alla ville bidra! Kvällen blev därefter. Tillsammans med laget gjorde ni söndagen den 31 mars till en av våra riktigt minnesvärda eftermiddagar!

Å såväl IFK Göteborgs som Supporterklubben Änglarnas och Ultras Göteborgs vägnar, vill vi därför rikta ett stort tack till alla som slöt upp och gjorde eftermiddagen oförglömlig!

Nu har vi satt nivån för säsongen 2013. Låt oss fylla Gamla Ullevi i hemmapremiären mot BP och på nytt skapa en magisk atmosfär!

[Texten är tidigare publicerad  på IFK Göteborgs officiella hemsida.]

Share