Kraftsamling på Kommandobryggan – köp årskort nu!

Vi hade en makalös eftermiddag i premiären mot Häcken. Nu tar vi med oss stämningen och det läktarstöd vi levererade där upp på Kommandobryggan. Se till att säkra ditt årskort i klacken direkt – hjälp oss bygga en stark och lojal klackkärna på Kommandobryggan

Förmodligen kände vi alla samma sak i söndags. Vårvädret. Spelet. Stämningen. Stämningen! Vi fick nog mangrant en deja vú-känsla i kroppen, en känsla av en annan premiär och en annan glad påsk. Av 2009 och arenapremiären på Gamla Ullevi mot Djurgården.

Det är bra, för det är den känslan vi ska tillbaka till, den beslutsamheten på läktarna. Det läktartrycket.

För att nå dit behöver vi kraftsamla på Kommandobryggan. Vi behöver en nystart, där vi bygger från grunden. Och det allra mest grundläggande, är att kunna skapa en stark och lojal klackkärna, ett tight supporterfölje som alltid är på plats och alltid är där för att vråla laget fram till seger. Lyckas vi med det, så kommer vi även att locka folk som ännu inte är lika bitna, men som på sikt hittar in i gemenskapen, lär sig våra sånger, blir en av oss. Vi kommer växa, bli starkare.

Vill du vara en del av det här? Det enda som krävs är ett blåvitt hjärta, en vilja att bidra till läktarstödet – och lite halstabletter!

Men för att verkligen säkra upp din plats, samtidigt som du bidrar maximalt till haussen av Blåvitts matcher och draget kring Kommandobryggan, rekommenderar vi ett köp av klackårskort. Vi vet att lojalitet oftast innebär mer sångvilja och vi vet att folk drar folk. Alla vinner på det, allra mest IFK Göteborg!

Kamratunionen uppmanar därför alla som vill vara en del av den blåvita klacksektionen under 2013 års Allsvenska resa, att köpa årskort på Kommandobryggan nu!

Share