Samling på sista träningen – alla till KG

På söndag ska vårt lag ha en storm av blåvitt stöd i ryggen. Men den stormen ska blåsa upp redan dagen innan. Supporterklubben uppmanar nu alla änglar att komma upp till KG på påskafton ca kl 10:30-12:00, för att ge laget en rejäl självförtroendeboost i samband med lagets sista träning före premiären.

Dagen vi alla längtat efter sedan i höstas är snart här. På söndag går Blåvitt ut på Gamla för att hämta hem årets tre första viktiga seriepoäng. Självklart ska vi ge dem en rejäl skjuts redan dagen innan. Därför uppmanas alla änglar att ta sig upp till Kamratgården i samband med sista träningen före premiären, lördagen den 4 april ca kl 10:30 till 12:00. Slut upp och vråla grabbarna in i seriepremiären.

Tilltugg och souvenirer
För att öka trivseln kommer Sektion031 arrangera försäljning av lätt tilltugg – någon form av fika – för en billig peng. Eventuellt överskott går oavkortat in i Tifofonden. Därtill kommer Änglarna vara på plats för att sälja resa till första bortamatchen (kan även köpas i SÄ:s webshop) – Örebro den 8 april – samt en del supportersouvenirer från SÄ och Supras. SÄ accepterar kortbetalning, i övrigt gäller kontant betalning. Ha gärna småpengar med er.

Intervjuer med Mats och Jörgen
Förutom möjligheten att stötta laget, kommer ni som är på plats kunna lyssna till intervjuer med Mats Gren och Jörgen Lennartsson. Hur känner de sig inför premiären? Hur är stämningen i laget? Vad tror de om motståndaren? Intervjuerna kommer hållas via ett PA-system, för att alla ska ha möjlighet att höra.

Det här handlar alltså om att peppa laget redan före matchdag och skicka dem in på Gamla med en ordentlig laddning råg i ryggen. Men det är också en chans för alla blåvita att kolla in en träning tillsammans med kamraterna medan man trycker en kaffe och kanske hittar någon souvenir man vill ha.

Det är alltså inget att tveka på. Ta dig till Kamratgården på påskafton klockan 10:30!

träning kg

Share
Etiketter: