Sista chansen

Nu är det sista chansen att anmäla sig till årets upplaga av Änglarnas populära supporterturnering Rikets Änglar. Anmälningstiden går ut 25 augusti!

Rikets Änglar är Supporterklubben Änglarnas egen fotbollsturnering för alla rättrogna. Tanken med instiftandet av turneringen var att stärka gemenskapen mellan olika blåvita supportrar – och givetvis att ha kul! Turneringen spelades första gången redan 2004 – då inomhus i IFK:s inomhushall och med få deltagande lag. Sedan dess har antalet deltagare vuxit dramatiskt. I fjol genomförde vi en fantastisk turnering på Kviberg med serveringstält och mycket musik, vilket vi även kommer att ha i år. Noterbart är även att flera andra supporterklubbar nu följt i vårt spår och startat sina egna turneringar.

Årets upplaga av Rikets Änglar, den tolfte i ordningen, kommer att gå av stapeln lördagen den 29 augusti på Kviberg. De första matcherna drar igång kl. 09.00 och sedan kommer det att spelas ett antal matcher fram till finalen runt 16.00.

3bRegler för deltagande
– Den som anmäler ett lag blir lagansvarig och ska kunna nås av oss arrangörer, namn och telefonnummer ska alltså bifogas anmälan.
– Vi har inget maxantal spelare i trupperna, men vi rekommenderar max 12 spelare. Vi kommer endast att trycka upp 12 medaljer till vinnarlaget.
– Vänligen respektera att Rikets Änglar är en turnering för supportrar till IFK Göteborg och där själva grundsyftet är att stärka sammanhållningen bland oss alla.
– Pris: 900 kr/lag – för planhyra etc, betalas på plusgiro 521812-8 snarast efter anmälan, glöm inte ange ditt och lagets namn!

– I övrigt är spelreglerna de samma som förra året

Anmälan: riketsanglar@anglarna.se
Sista anmälningsdag: tisdag 25 augusti

Share