Insamling till förmån för Gatans Lag

Under söndagens match mot Gefle kommer den sedvanliga tifoinsamlingen inte att äga rum. Istället kommer det skramlas för att främja initiativet Gatans Lag. Under matchen mot Gefle (30/8) kommer alltså hela insamlingsresultatet oavkortat att gå till organisationen Gatans lag.

I september kommer ett världsmästerskap för hemlösa att hållas i Amsterdam, det är främst omkostnader för världsmästerskapet som vårt insamlingsresultat kommer gå till. Hur mycket vi kan bidra med är upp till oss blåvita.

Tillsammans är vi en stark kollektiv kraft så se till att visa sann kamratanda på söndag!

 

Observera att insamlingen till förmån för Gatans Lag under söndagen 30 augusti gäller såväl Ultras hinkar inne på Gamla Ullevi som Tifofondens swishkonto 123 024 15 39.

 

Gatans Lag

Share