Änglarnas valberedning informerar

Vet du någon som vill stödja IFK Göteborg genom att engagera sig i och vara del av att utveckla Supporterklubben Änglarna? Inför stundande årsmöte söker valberedningen efter nya engagerade styrelsekandidater som vill fortsätta driva föreningen framåt. Har du något tips, eller är du själv intresserad? Hör av dig!

I jakten på nya styrelsekandidater behöver valberedningen alla medlemmars hjälp. Har du tips på engagerade personer som vill vara med och utveckla vår supporterkultur? Personer som brinner för IFK Göteborg och som ser vikten i en stark och driven supporterklubb som representerar det blåvita läktarfolket. Kanske du själv?
Hör i så fall av dig på mailadress valberedningen@anglarna.se senast den 29/1!

Valberedningen i Supporterklubben Änglarna

Share