Änglahjälpen och Bättre Göteborg

Inför säsongen inleder Änglahjälpen ett samarbete med stiftelsen Bättre Göteborg. Änglahjälpen kommer bidra med biljetter till familjerna och förhoppningsvis hjälpa dem till nya intressen och gemenskaper.

Philip Lindberg som jobbar med stiftelsen ser fram emot samarbetet:

Bättre Göteborg är en ideell insamlingsstiftelse som verkar lokalt i Göteborg.

Stiftelsens ändamål är att göra Göteborg till en bättre stad på olika plan. Detta gör vi bland annat genom att hjälpa ekonomiskt utsatta människor i Göteborg, så som barnfamiljer, ungdomar och pensionärer. För att uppnå vårt mål, driver vi olika projekt i olika områden i staden. Vi bidrar med matkassar, möjlighet till aktiviteter och kläder för att öka samhörigheten och minska stress vilket leder till vad vi tror, positiv utveckling för individen, familjen och samhället.
Tillsammans med Änglahjälpen skulle vi möjliggöra för de som inte själva ha möjlighet att uppleva fotboll på Gamla Ullevi och se ett av stadens stora lag. För en del blir det ett första möte med en ny värld och vara del i ett sammanhang. För andra ger det möjlighet att komma ut och uppleva något positivt istället för stress över ekonomi och livssituation. En förälder kan få chans att ge sitt barn något de kan berätta för kompisar men också ta med sig för lång tid framöver. Kanske föds nya änglar genom detta initiativ?
Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett Bättre Göteborg”
För att donera till Bättre Göteborg:
Swish: 123 006 1911
BG: 5100-2681
För att donera till Änglahjälpen
Swish: 123 460 6554
PG: 414 78 00-9
Share