Änglahjälpen och Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus

Supporterklubben Änglarna är mycket glada över att få förse Lekterapin på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus med biljetter till IFK Göteborgs hemmamatcher genom projektet Änglahjälpen. Biljetterna kommer gå till familjer där någon blivit drabbad av sjukdom.

”Då IFK Göteborg besöker Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus varje år och Tifogruppen ifjol donerade över 50 000 kronor till deras verksamhet genom insamlingsstiftelsen kändes det självklart för oss i Supporterklubben Änglarna att erbjuda hjälp på det sätt vi kan. Vi är väldigt glada att få möjligheten att förhoppningsvis göra vardagen lite mer dräglig för de som spenderar mycket av sin tid på sjukhuset”, säger Rasmus Forsström, styrelseledamot och ansvarig över Änglahjälpen.

”Det känns väldigt roligt att ni gör det möjligt för barn och ungdomar på barnsjukhuset att se bra fotboll live och tillsammans med er heja fram IFK. Stort tack för ert fina engagemang”, säger Sofia Månsson, enhetschef på Lekterapin på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus.

Läs mer om Lekterapin på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus här

Läs mer om IFK Göteborgs och Tifogruppens senaste besök här

Donera till Änglahjälpen:
Swish: 123 460 6554
PG:  414 78 00-9

Share