Rikets Änglar 2018 – 25:e augusti

RIKETS ÄNGLAR 2018

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Änglarnas populära supporterturnering Rikets Änglar!

Rikets Änglar är Supporterklubben Änglarnas egen fotbollsturnering för alla rättrogna. Tanken med instiftandet av turneringen var att stärka gemenskapen mellan olika blåvita supportrar – och givetvis att ha kul! Turneringen spelades första gången redan 2004 – då inomhus i IFK:s inomhushall och med få deltagande lag. Sedan dess har antalet deltagare vuxit dramatiskt. I fjol genomförde vi en grym turnering på Kviberg med briljant fotboll, grill och annat skoj. Noterbart är även att flera andra supporterklubbar nu följt i vårt spår och startat sina egna turneringar.

Årets upplaga av Rikets Änglar, den femtonde i ordningen och kommer att gå av stapeln lördagen den 25:e augusti på Kviberg. De första matcherna drar igång ca kl. 09.00 och sedan kommer det att spelas ett stort antal matcher fram till finalen runt 16.00. Mat och dryck för den energitörstande kommer i vanlig ordning finnas att köpa.

Regler för deltagande

– Den som anmäler ett lag blir lagansvarig och ska kunna nås av oss arrangörer, namn och telefonnummer ska alltså bifogas anmälan.

– Vi har inget maxantal spelare i trupperna, men vi rekommenderar max 12 spelare. Vi kommer endast att trycka upp 12 medaljer till vinnarlaget

– Vänligen respektera att Rikets Änglar är en turnering för supportrar till IFK Göteborg och där själva grundsyftet är att stärka sammanhållningen bland oss alla.

– Pris: 1200 kr/lag – för planhyra etc, betalas på plusgiro 521812-8 snarast efter anmälan, glöm inte ange ditt och lagets namn.

Anmälan: riketsanglar@anglarna.se
Sista anmälningsdag: onsdagen 16:e augusti

Varmt välkomna!

Share