Ärkeängel 2018

Vem tycker du har gjort sig förtjänt att vinna priset Årets Ärkeängel 2018? Årets Ärkeängel är Supporterklubben Änglarnas traditionella hederspris. Det delas ut till en spelare i dagens trupp (som gjort minst ett inhopp i en A-lagsmatch under säsongen) som anses visa särskilt stor lojalitet mot IFK Göteborg. Priset kan bara erövras en gång per person. Vinnaren utses av styrelsen efter en rådgivande omröstning bland medlemmarna.

Vinnaren presenteras på supporterklubbens årsmöte

Alla tidigare Ärkeänglar kan man läsa om här.

För att din röst ska vara giltig måste du fylla i namn och medlemsnummer, missa inte att trycka ”Next >” och fylla i dessa uppgifter innan du lämnar din röst genom att trycka på ”Submit Survey”. Lämna gärna en motivering till varför du röstar som du gör, motiveringen kan komma att publiceras på hemsidan eller i Blått & Vitt.

Vem tycker du bör få utmärkelsen Årets Ärkeängel 2018?

Ditt namn?
Ditt medlemsnummer (i Supporterklubben Änglarna)?
Frivillig motivering?Share