Häcken Away – Paddan

Lördag 25 maj kl. 16:00 möter IFK Göteborg BK Häcken på Bravida Arena, Hisingen. Vi planerar att invadera Hisingen med änglar lastade på Paddanbåtar. Och efter landstigningen marschera upp mot arenan!
 
Klart du ska vara med på det!! När tog du båt till en bortamatch sist..? Anmäl dig och upplev Göteborg skärgårds största ö!
 
Färden tar sin början kl. 14:30 på Kungsportsplatsen (ilastning), över Göta Älv för att landstiga vid Sannegårdshamnen. Därifrån är det en marsch på ca 20 minuter till Bravida Arena. Kostnaden för detta kommer att bli:
 
• 119:- för medlemmar – de 25 första som bokar och är medlemmar ingår det matchbiljett.
• 149:- för icke-medlemmar
 
S.A.K. (som ligger mittemot där man går på för Paddan) erbjuder från kl. 12.30 oss att handla Bacon- och ostburgartallrik eller Halloumiburgaretallrik + en öl (eller läsk) för 145 kr. Nedsatt pris! Vi uppmana att folk kan komma vid 12.30 för att värma upp där.
De har ett hyfsat utbud på öl och övrig mat. Om du är säker på att du vill komma innan maila då resor@anglarna.se och anmäl dig.
 
Köp biljetter genom att tryck HÄR
Share