Rösta på årets Ärkeängel – styrelsebeslut kring damlagets Ärkeängel

 

Kamrater!

Från och med i dag och två veckor framåt kan ni rösta på er kandidat till Årets Ärkeängel på länken nedan.
Valbara är som vanligt de spelare som spelat A-lagsmatcher för IFK Göteborg och som ännu inte tilldelas priset.
Omröstningen är rådgivande och det är därefter styrelsen som fattar det slutgiltiga beslutet om vem som ska tilldelas det finaste priset man kan få som blåvit.
Styrelsen kommer att fatta sitt beslut innan årsmötet som hålls innan februari månads slut.

Angående priset Årets Ärkeängel på damsidan så har styrelsen fattat följande principbeslut.

Det är Supporterklubben Änglarnas uppgift att varje år utse den spelare i seniorlaget som på bästa sätt representerat IFK Göteborg.
I år har föreningen haft två representationslag som deltagit i seniorspel.
IFK Göteborgs damlag spelar ännu inte tävlingsmatcher på elitnivå. Föreningen har också tydliggjort att verksamheten, med sina unga spelare, behöver tid att få växa i fred och har aktivt valt att avstå större uppmärksamhet kring laget och spelarna.
Därför har Supporterklubben Änglarna beslutat att tills vidare inte utse en Ärkeängel på damsidan. Beslutet kommer att omprövas när och om damlaget når elitnivån av svensk fotboll.

Även om vi avstår från att uppmärksamma en individuell spelare så vill vi ändå förmedla vårt stöd till damlaget och vår stolthet över sättet de genomfört sin historiska första säsong.

Vi har därför bett konstnären bakom Ärkeängelntavlorna, Ulf Svenningson, att måla en minnestavla över damernas första historiska säsong. Den kommer att överräckas när pandemirestriktionerna tillåter det.

 

STYRELSEN

SUPPORTERKLUBBEN ÄNGLARNA

RÖSTA PÅ ÅRETS ÄRKEÄNGEL HÄR: https://forms.gle/VLHPCruFABCsBTrp8

Share