Medlemskap

Stötta IFK Göteborg och supporterkulturen

I Änglarnas stadgar står det att föreningen ska ”moraliskt och ekonomiskt stödja Idrottsföreningen Kamraterna Göteborg, i dess idrottsliga verksamhet”. Te.x skänktes överskott på 100 000 kr från skivan ”Bäst i Sverige” till tifofonden och akademin. Supporterklubben Änglarna har också hand om tifofondens bidrag.

 

Ju fler vi är – desto bättre blir vi

Vår största intäkt är medlemsavgiften och den vinst vi gör återinvesterar vi på något sätt i våra medlemmar. Med bättre ekonomi får vi utrymme och möjlighet att arrangera fler och större evenemang.

Bortaresor med tåg och buss, europaresor, filmgruppen, shopen, Rikets Änglar, pubkvällar och dylikt hade inte varit möjligt utan medlemsavgifterna. En liten summa från dig är till stor betydelse för oss!

 

Bli medlem – spara pengar

Som medlem i Supporterklubben Änglarna får du alltid rabatt och förköpsmöjlighet på bortaresor. Bokar du dessa resor tidigt får du också inträdet på arenorna till mycket förmånligt pris. Åker du på en resa per säsong som medlem har du ofta sparat in hela medlemsavgiften.

 

Fler medlemmar – starkare röst

Vi står för en aktiv, expressiv och ansvarstagande supporterkultur och som officiell supporterförening väger vår röst tungt. Med fler medlemmar kan vi påverka det vi står för ännu mer. Alla med blåvitt hjärta är välkomna in i vår gemenskap.

 

Ny förbättrad medlemshantering

Änglarna har lagt ner mycket tid på att effektivisera medlemshanteringen och nu hanteras all administration av Föreningshuset, som även har hand om flera andra stora supporterklubbar i Sverige. Medlemsgruppen hos Änglarna ägnar nu all sin tid åt att besvara era frågor och funderingar.

 

Blått & Vitt

Som medlem i Supporterklubben Änglarna får du varje år tre nummer av tidningen Blått & Vitt hem i brevlådan. Tidningen innehåller bl.a intervjuer med spelare och ledare, krönikor och exklusiva reportage.

 

Filmgruppen

Änglarna har sedan 2015 funnits på plats alla matcher för att dokumentera det som händer på våra läktare. Alla som filmar och redigerar arbetar ideellt.

Kort och gott…

  • Du får förköp och rabatt på bortaresor och evenemang
  • Du stöttar Änglarna ekonomiskt och ger oss möjlighet att skapa större och bättre evenemang som te.x tågresor
  • Du stöttar IFK Göteborg och dess supporterkultur
  • Du får tre nummer av Blått & Vitt
  • Du får rösta fram årets ärkeängel
  • Du får vara en del av Sveriges finaste supporterförening

Medlemskapet gäller i 12 månader, det kostar 200 för vuxen (från 18 år) 100 för barn/ungdom (tom 17 år). Det går även att teckna ett ständigt medlemskap som räcker livet ut och kostar 4000 kr.

Observera att medlemskort kommer att skickas ut i början av varje kvartal. Exempel: om du tecknar medlemskap i slutet av augusti så kommer ditt medlemskort att skickas ut i början av oktober. Betalningarna går via Föreningshuset.

Teckna medlemskap här

Min sida Supporterklubben Änglarna

Logga in på mina sidor för att se ditt medlemskap, betala och ändra personuppgifter

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.