FJÄRDE OKTOBER PRESENTERAR ÅRETS JULTRÖJOR

2021-09-07 19:00:00

FJÄRDE OKTOBER PRESENTERAR ÅRETS JULTRÖJOR

2021-09-07 19:00:00

FJÄRDE OKTOBER PRESENTERAR: ÅRETS JULTRÖJA 2021

Knappt har sista bonnbrännan flagnat från axlarna förrän vi hör blåvitt bjällerklang bakom knuten – det är dags för årets blåvita Jultröja. I år har tröjorna tagits fram och lanserats av Fjärde Oktober – för Blåvitt bortom pandemin.

Två blåvita supportrar har fått det ärofyllda uppdraget att designa varsin jultröja – nu är det upp till DIG att bestämma vilken som skall finnas i handeln. In och rösta på www.4oktober.nu!

TRÖJA # 1: ”STÅPLATS”

Minns du snömatcherna från förr? Frös du på läktaren när vi sopade till Brann i Royal League? ”Ståplats” är en publikhyllning med vintertema. En yster läktare flaggar blått och vitt mot en bakgrund av snöflingor och en vinterskrudad Poseidon. Färgen är elegant bortatröjeröd och budskapet är självklart - ÄNGLARNA.

TRÖJA # 2: ”TOMTEN”

En hyllning till Bebbens klassiska pose bildar huvudmotivet. Här är det Tomten själv som lutar sig mot hörnflaggan, framför en skyline från städernas stad - Göteborg. Hur många klassiska landmärken kan du räkna till? Vita snöflingor mot blå botten och den klassiska IFK-loggan rundar av en blåvit Göteborgshyllning med jultema.

Har DU gjort ditt val? Röstningen är öppen!

 

Fjärde Oktober är en ekonomisk stödorganisation av supportrar för supportrar. Syftet är att erbjuda IFK Göteborg ekonomiskt stöd under pandemin.

Alla intäkter från merchandise, stödbiljetter, och utlottningar går oavkortat till IFK Göteborg.

 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.