Kommunike från styrelsen angående Tifogruppens lokal

2021-12-20 19:04:00

Kommunike från styrelsen angående Tifogruppens lokal

2021-12-20 19:04:00

ÄNGLARNA HYR TIFOGRUPPENS LOKAL

I samråd med Tifogruppen har Supporterklubben Änglarnas styrelse beslutat att ta över hyreskontraktet för Tifogruppens lokal. Det rör sig om ett så kallat rivningskontrakt som förnyas varje år. Änglarna tar över kontraktet från och med december innevarande år.

Styrelsen har fattat beslutet på följande grunder. Det är Supporterklubbens uppgift att värna om läktarlivet och arbeta för en positiv supporterkultur. Tifogruppens verksamhet är kanske det bästa exemplet vi har på den levande och vackra supporterkulturen hos IFK Göteborg. Deras arbete kräver dock både tid och utrymme för att kunna nå de höga nivåer som vi skämts bort med de senaste säsongerna. Att vi nu garanterar att de har en ändamålsenlig lokal för kommande säsonger ser vi som mycket positivt för vårt supporterliv.

Tifogruppen driver dessutom sin egen ekonomi och har redan genom insamlingar bekostat lokalhyran för hela 2022. Det är alltså förenat med låg ekonomisk risk för Supporterklubben Änglarna att ta över kontraktet.

Vi vill dock värna om vår föreningsdemokrati och ombesörja att Supporterklubbens medlemmar får yttra sig i frågan. Därför kommer frågan att lyftas till omröstning på Supporterklubbens årsmöte i februari i år. Deltagande medlemmar kommer i god tid innan mötet att presenteras med ett underlag för beslutet.

Styrelsen, Supporterklubben Änglarna

tillsammans med

TIFOGRUPPEN

 

 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.