FAQ

Boka resa

Resan bokas enklast via Änglarnas webshop eller över disk i Blåvittshopen, Gamla Ullevi.
Länk till webshopen finner ni här.

Kontakt

Resegruppen nås via mail till resor@anglarna.se. Direkt inför och under pågående resa nås reseansvarig på nummer 0729202386.

Medlemspris

Medlemspriset är exklusivt för medlemmar i Supporterklubben Änglarna.

Medlemserbjudande

De första 30 medlemmarna i Supporterklubben som bokar en av dessa resor har även möjlighet att välja att få inträdet till matchen inkluderat i köpet utan extra kostnader. Det inkluderade inträdet gäller på bortastå och innebär oftast att man lånar ett av Supporterklubbens så kallade supporterkort.

Ej medlem

Alla som har hjärta för IFK Göteborg är naturligtvis välkomna att följa med på våra resor så länge man har åldern inne och respekterar våra ordningsregeler osv. Information kring hur man blir medlem finns här.

Matchbiljett

Inträdet ingår bara i resans pris om man är medlem i Supporterklubben och bokar ett medlemserbjudande med resa+inträde. Alla andra gör bäst i att boka matchbiljett i förväg via nätet. Mer information om förköp finns här.

Biljetter

Inga biljetter skickas hem efter bokning. Istället arbetar vi mot passagerarlistor på vilka man prickas av i samband med påstigning.

Avresa

Om ingenting annat anges sker avresa från bensinmacken norr om Nils Ericsonterminalen. Avgången sker som regel på klockan så se till att vara på plats i god tid före utsatt tid.

Avgångstider

Var på plats inför avresa från Göteborg absolut senast 15 minuter innan utsatt avgångstid. Vid sen ankomst återbetalas ej resan. Hemresa till Göteborg sker direkt efter matchslut eller enligt anvisning från reseledare.

Sista bokningsdag

Detta är ett datum satt för att ge resegruppen en möjlighet att besluta om antal och storlek på bussar som ska beställas. Efter detta datum säljs därför endast resterande platser tills det att det fastslagna antalet bussplatser sålt slut.

Åldersgräns

Som regel har vi artonårsgräns på alla resor. Under förutsättning att vårdnadshavare i förväg lämnat skriftligt medgivande samt telefonnummer via mail till resegruppen kan i förekommande fall även 16-17 åringar följa med på de flesta resor. Maila resor@anglarna.se för mer information.

Pubbuss

Att en resa benämns som pubbuss innebär att bussarna om inget oförutsett inträffar anländer den besökta staden en till ett par timmar före avspark. Stoppet görs som regel vid någon pub eller restaurang, men det är naturligtvis fritt att spendera denna tid på annat sätt. Det finns inte heller någon garanti för att underåriga släpps in på pubsamlingar utan lokal åldersgräns kan förekomma.

Ordningsregler

Samtliga resenärer förväntas följa Supporterklubben Änglarnas ordningsregler. Dessa finner ni länkade här.

Övrigt

Resans pris gäller alltid för tur & retur-resa. Vill man endast åka en väg så mailar man resegruppen för mer information.
Vanligtvis så säljer vi inte någon förtäring på bussarna, utan det får man ta med själv. Längre resor innefattar dock som regel stopp på vägen under vilka det ibland går att få sig en matbit.
Bor man på resans väg och vill bli upplockad på vägen går det alltid bra att maila resegruppen och ställa frågan. Innebär det ingen större omväg finns alltid möjligheten att man får ett JA. Inte minst om man är några stycken.
Resegruppen nås via mail till resor@anglarna.se.

Praktisk information gällande Supporterklubben Änglarnas resor är under löpande uppdatering.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.